Koulutuksen yleiset ehdot

Näitä ehtoja sovelletaan Suomen Coaching Instituutin SCI:n (myöhemmin SCI) avoimiin koulutuksiin ja maksullisiin tapahtumiin ellei ko. koulutuksen tietojen yhteydessä ole toisin todettu. Ilmoittautuessaan koulutukseen asiakas samalla hyväksyy nämä koulutusehdot ja sitoutuu niitä noudattamaan. Koulutuksiin ilmoittautuja saa vahvistuksen ilmoittautumisestaan sähköpostitse viimeistään viisi (5) työpäivää ennen koulutuksen alkua.

Ilmoittautumis- ja hakukäytännöt

Avoimiin koulutuksiin ilmoittautuminen on kuvattu koulutuksen kuvauksen yhteydessä. Ilmoittautumisessa tulee käydä ilmi vähintään osallistujan nimi- ja laskutusosoite sekä puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen SCI:n järjestämiin koulutuksiin on sitova. Mikäli osallistuminen perutaan ennen ilmoittautumisajan päättymistä, on osallistumisen peruutus maksuton. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet koulutuksen hinnasta ja koko hinnan, jos osallistuja peruuttaa tulonsa kolme päivää ennen koulutuksen alkua, keskeyttää koulutuksen tai jättää kokonaan saapumatta koulutukseen.

Ilmoittautujan tilalle voi ilman lisämaksua tulla samasta organisaatiosta toinen osallistuja peruutustilanteissa. Peruutuksen tulee tapahtua joko sähköpostitse tai soittamalla. Poikkeukset näistä koulutuksen yleisistä ehdoista on ilmoitettu kurssikuvauksissa.

SCI pidättää oikeuden peruuttaa kurssi, jos vähimmäisosallistujamäärä ei toteudu. Tällöin jo maksetut suoritukset palautetaan täysimääräisesti.

Osallistumismaksu ja laskutus

Koulutuksen hinta löytyy koulutuksen esitteestä. Hinta sisältää opetuksen ja koulutuksessa jaettavan materiaalin sekä kurssiesitteessä mainitut asiat. SCI lähettää osallistumismaksusta laskun ennen koulutuksen alkua ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen tai asiakkaan toivomuksesta postitse laskutusosoitteeseen . Maksuehto on pääsääntöisesti 14 päivää netto laskun päiväyksestä. Kunkin koulutuksen tiedoissa on kerrottu tarkemmin mahdollisista poikkeamista laskutusajankohdassa sekä mitä koulutuksen hintaan sisältyy.

Mikäli verokanta tai muu viranomaismaksu muuttuu, pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.