Tule sellaisena kuin olet, lähde sellaisena kuin haluat!

Yhteystiedot ja osaajamme

Suomen Coaching Instituutti SCI
Coaching Institute Finland CIF

Keilaranta 1, 02150 Espoo
+358 (0)10 231 6930
info (at) suomencoachinginstituutti.fi
www.suomencoachinginstituutti.fi

Y-tunnus: 2288985-9

Seuraa somessa  Twitter LinkedIn  Facebook 

Liisa Lehtosalo-Iskanius

Coach & Kouluttaja & Työnohjaaja & Työyhteisösovittelija


Autan sinua löytämään itsestäsi sellaisia voimavaroja, joita et aina tunnista ja opit olemaan läsnä omassa elämässäsi. Läsnäolo ja hyväksyntä tuovat luottamuksen siihen, että asiasi järjestyvät.

Coachina ja kouluttajana kannustan sinua ja tiimiäsi ymmärtämään ja hyödyntämään erilaisuutta keskinäisessä vuorovaikutuksessa sekä pärjäämään alituisessa muutoksessa ja paineessa.

Tiedän, miten voin auttaa sinua. Olen työskennellyt esimies- ja asiantuntijatehtävissä. Kokemuksesta ymmärrän työelämän jatkuvan muutoksen ja haasteellisuuden. Minulla on sinulle välineitä ongelmiesi ratkaisemiseksi.Katso LinkedIn
Ota yhteyttä, jutellaan lisää!
liisa (at) suomencoachinginstituutti.fi
043 820 0251

Hannu Iskanius

Coach & HHJ


Löydät kanssani uuden lähestymistavan ja näkökulman, kun pohdit muutosta elämässäsi. Tuen, kuuntelen ja sparraan sinua kohti omannäköistä elämääsi. Valmennuksessa itsetuntemuksesi lisääntyy ja johdat itseäsi paremmin kohti päämäärääsi.

Kokemukseni kautta ydinosaamistani ovat yrittäjyys, itsensä johtaminen sekä henkilökohtainen muutos parempaan, omien arvojen mukaiseen elämään. Olen työskennellyt ulkomailla, perheyrityksen johdossa sekä asiantuntijaorganisaatioissa. Ylläpidän ja kehitän osaamistani valmentajatyöni ohella, tällä hetkellä muun muassa yrityksen hallitustyöskentelyssä sekä palvelu- ja tuotekehitystyössä.Katso LinkedIn
Ota yhteyttä, jutellaan lisää!
hannu (at) suomencoachinginstituutti.fi
050 412 5614